K&E wint UIL award UWV!

Tim En MarkBeste allemaal,

Gisteren, 27 november, vond de jaarlijkse leveranciersbijeenkomst van het UWV plaats. Hiervoor wordt de top 50 leveranciers van het UWV uitgenodigd. Deze leveranciers zijn samen goed voor zo’n €600 van de €800 miljoen aan jaarlijkse UWV-uitgaven. Voor inmiddels al weer de 4e keer op rij ontving ook K&E haar uitnodiging.

Een belangrijk onderdeel van de Leveranciersdag is de uitreiking van de UIL Awards, voor UWV’s meest Innovatieve Leverancier. De award wordt uitgereikt aan die leverancier die een onderscheidende bijdrage heeft geleverd aan het bedrijfsresultaat van UWV. Eerdere winnaars waren Capgemini, Sogeti, NS, TempoTeam en Gispen

Met trots kunnen we melden dat K&E dit jaar de UIL award heeft gewonnen!

Award K&E

De prijs die K&E won in de categorie “Waarde toevoegen” bestaat, naast de ‘eeuwige roem’, uit een oorkonde en vijf kilo zwaar beeldje in de vorm van een uil. Hiermee is de K&E-inzending beloond, aangaande de inzet van een team van professionals (verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen) wiens verrichtingen werden verrekend op basis van een vaste dossierprijs, het eerste half jaar van 2012 op UWV kantoor Utrecht.

Het juryrapport benoemt de prestatie om binnen enkele dagen een volledig team te kunnen leveren met de doelstelling 25 dossiers per week af te handelen. De vaste dossierprijs voorkwam financiële verrassingen. Maar naast deze financiële voordelen was het betrokken UWV kantoor in haar evaluatie van de opdracht zeer tevreden met zowel de hoeveelheid als met de kwaliteit van de geleverde dienstverlening.

Hierbij willen we dan ook nogmaals graag een ieder die zijn of haar bijdrage heeft geleverd in deze opdracht, en dat waren meer dan 25 (!) professionals, bedanken voor de inzet. Zonder jullie was dit natuurlijk niet mogelijk. Het heeft bij het UWV de weg geopend voor een ander soort van aanbieden van werkzaamheden. Een vorm waarin de flexibiliteit van K&E met haar netwerk aan professionals optimaal benut kan worden.

 

Met vriendelijke groet, Mark van Reede en Tim Moorman