Skip to main content

Functieprofielen

Op de onderliggende pagina’s vind je voorbeelden van het type opdrachten waarvoor K&E bemiddelt.

Wat onze professionals zeggen

Verzekeringsarts via K&E sinds 2008

“K&E is voor mij de ideale manier van werken. Sinds 2008 werk ik met veel plezier via K&E als zelfstandig verzekeringsarts. Tim en Mark zijn mijn trouwe bondgenoten in werk waar ik altijd op kan rekenen. Ze verlossen je van gedoe met opdrachtgevers omdat zij de onderhandelingen voor je doen. Als je een keer wat anders wilt of problemen mocht hebben, dan staan ze voor je klaar. Het zijn eigenlijk meer vrienden in werk geworden. Nooit hoef je lang te wachten als je een vraag hebt. Betalen doen ze altijd op tijd. Ze zijn betrouwbaar, kennen de markt als geen ander en hebben goede betrekkingen met de opdrachtgevers. Ik kan K&E aan iedereen aanraden. Je zou kunnen denken dat het ten koste van je marge gaat, dat is het echter dubbel en dwars waard. Tariefverbetering vragen? Wordt voor je geregeld. Inschrijven op projecten en klussen? Je hebt er geen omkijken meer naar. Als er een opdracht is die bij je past, word je gebeld en kan je zelf bepalen of het je wat lijkt. #vriendeninwerk”

Bijna ononderbroken aan het werk via K&E sinds 2014
“Ik werk nu zo’n 8 jaar via K&E. Wat ik ontzettend in ze waardeer is hun klantgerichtheid en hun professionele instelling. Het contact is altijd prettig en ze houden rekening met mijn wensen en inzetbaarheid. Ik kan op dossierbasis werken en zij regelen het contrasigneren. Betalingen verlopen altijd vlekkeloos.”
Arbeidsdeskundige

“Ik ben al lang verbonden aan het K&E netwerk. Ik heb het bedrijf leren kennen als een zeer persoonlijke en transparante organisatie, met oog voor klanten en professionals. Mij brachten ze altijd met de juiste match bij de klant in beeld. Mark en Tim zijn laagdrempelig in het contact en komen hun afspraken meer dan na, waardoor het fijn voor hen werken is. Voor hen werken blijft een bewuste keuze!”

Via K&E aan het werk bij UWV Werkbedrijf sinds 2013

“Vanaf 2013 werk ik  met plezier en naar tevredenheid via K&E bij het UWV Werkbedrijf, op verschillende vestigingen.  Ik heb K&E door de jaren heen leren kennen als een echte partner, een  open organisatie die rekening houdt met mijn wensen en inzetbaarheid. Daarnaast heb ik altijd kunnen vertrouwen op een correcte en tijdige betaling.”