Skip to main content

K&E bemiddelt binnen de
arbeids­medische
dienstverlening

Als opdrachtgever wil je het beste

Geen vulling maar voeding. Ontzorgd worden via een bureau met kennis van zaken, door mensen die aan een half woord genoeg hebben. En door professionals die weten wat er van hen wordt verwacht. Met kennis en ervaring. Op alle terreinen: preventie, indicatie, re-integratie, beoordelingstaken, individuele trajecten etc. Luistervaardig, representatief, in staat om proactief te schakelen met cliënten, collega’s en ketenpartners. Het K&E netwerk omvat ruim 300 professionals.

Waarom kiezen voor K&E?

  • Ervaren, gemotiveerde professionals met trackrecord
  • Professionals zijn geregistreerd en/of gecertificeerd
  • K&E heeft een landelijk dekkend netwerk
  • Professionele registratie en urenverantwoording
  • Managementrapportages

Op zoek naar capaciteit met kwaliteit?

Verwacht aandacht. Aandacht voor de vraag. Aandacht voor wat jou bezig houdt. We vragen door. Wat zoek je precies? Waarom? Wat gaat jou het meest ontzorgen? Met die antwoorden gaan we aan de slag. We graven in ons geheugen, we struinen ons netwerk af. Maatwerk op zoek naar een match die blij maakt.

Neem contact met ons op! Mailen mag, bellen is beter. Graag maken we een afspraak over jou wensen en onze mogelijkheden mogelijkheden.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Opdrachtgever vanuit Arbohuis Nederland

“Zolang K&E bestaat werk ik al met hen samen. Ik vind het een betrouwbare partij. Er zijn afspraken mee te maken en zij houden contact met je.”

Opdrachtgever als districtsmanager UWV SMZ

“Ik voel me geroepen om deze aanbeveling over K&E op hun site te plaatsen, op basis van onze jarenlange samenwerking. K&E is voor mij een partij die betrouwbaar is, die meedenkt in oplossingen en die kwaliteit levert. Ook vind ik een reguliere afstemming met K&E een fijn en sterk punt.”